Allmänna Villkor

Köp och leveransvillkor

Kunduppgifter
Kund måste ha fyllt 18 år för att handla på Createbeauty.se. Det ligger på köparens ansvar att uppge rätt leveransadress.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms. Create Beauty in Life är godkänd för F-skatt.

Leveranser
Beställda varor skickas 1-3 arbetsdagar efter mottagen betalning. För beställningsvaror beräknas 2 veckors leveranstid. Create Beauty in Life levererar för närvarande endast till kunder i Sverige.

Frakt
Frakt och emballageavgift: 60 kronor. Försändelsen skickas spårbart.

Betalsätt
När du lagt din beställning får du faktura via mail för överföring till konto i Handelsbanken, uppge fakturanummer som referens. Varor skickas när betalning inkommit.

Reklamation
Alla varor kontrolleras innan de skickas, men skulle varan vara skadad, på något annat sätt defekt eller om du fått fel produkt eller fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart via createbeautyinlife@gmail.com så att vi kan rätta till felet. 
Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Kontakta oss så snart som möjligt efter att varan mottagits om du önskar reklamera en vara. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.
 
Ångerrätt
Du har ångerrätt inom 14 dagar från och med dagen efter mottagandet av varan och om det totala beloppet för varor överstiger 400 kronor.
Om du köper en tjänst räknas ångerrätten från dagen efter du ingick avtalet och om det totala beloppet för tjänsten överstiger 400 kronor. Del av eller fullgjord tjänst som utförts under ångerfristen har ingen ångerrätt.
Var noga med att kontakta oss på createbeautyinlife@gmail.com innan retur. Det finns ett standardformulär här: https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett som du kan bifoga i mailet till oss om du önskar.
Varan får ej vara använd eller skadad. Du har rätt att undersöka varans egenskaper och funktion, men tänk på att inte hantera varan mer än nödvändigt. Gör du det riskerar du att få ersätta Create Beauty in Life för varans värdeminskning.
Returportot betalas av kunden och det är kundens ansvar att paketet kommer fram till Create Beauty in Life, skicka paketet spårbart. Paketera produkten väl så att skada ej kan uppkomma och i paketet bifogar du fakturanummer, adressuppgifter, mailadress och kontouppgift för återbetalning. När vi fått tillbaka produkten betalas pengarna för produkten tillbaka.
Frakt, faktura eller emballageavgifter betalas inte tillbaka.

Övrig information
Create Beauty in Life kan inte garantera att en bild återger varans exakta utseende. Create Beauty in Life reserverar sig för eventuella publiceringsfel och förbehåller sig rätten att ändra priser, specifikationer och villkor utan förhandsbesked.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)